perjantai 25. tammikuuta 2008

Ja se kaikki olikin pilaa!

Pedofiili puun takana! Susi, susi, susi!

Lapset eivät nahistele, vaan pahoinpitelevät toisiaan! Susi, susi, susi!

Vanhemmat eivät nosta polvelle ja ojenna lastaan oikein isän kädestä, vaan törkeästi pahoinpitelevät lastaan! Susi, susi, susi!

Hysteria iski jälleen. Mainitsin tuossa hetki sitten, että "silloin, kun minä olin nuori" niin ei pikkupoikien välisistä nahisteluista lehdissä juteltu. Jos koulussa olin tappelussa, niin eipä siitä rikosilmoitusta tehty, vaan kotona tuli ympäri korvia kun ei oltu käyttäydytty.

Jos kaikki tuommoinen nahistelu aiotaan poistaa ja tehdä maailmasta THX1138 / Equilibrium -tyylinen paikka, niin kyllä siihen se pakollinen lääke tarvitaan. Ei nahistelua saa pois sillä, että laki sanoo niin. Pikkupojat eivät vielä pysty käsittämään mitä laki on. Ja vaikka pystyisivät, niin mitäpä poliisi siinä tekisi jos tekijä on alle 15-vuotias? Antaisi puhuttelun? Toimii ehkä kerran. Samalla syö auktoriteettiä vanhemmilta.

Kun normaalista nahistelusta tehdään epänormaalia ja vanhemman ojennus on pahoinpitelyä, jää jäljelle ainoaksi ratkaisukeinoksi poliisin kutsuminen. Sillä saa huomiota. Niin kuin nyt.

Kun tämä lastensuojelu on jo hysteeristä panikointia ja kaikesta pienestäkin nostetaan iso, maanlaajuinen jupakka, niin mitä sitten tehdään kun oikeasti joku paha asia tapahtuu?

Susi, susi, susi!

Lisää susia tulee, eikä ainoastaan metsistä. Mutta mikä niistä on Sepe?

Ei kommentteja: