tiistai 22. tammikuuta 2008

Pedofiliahysteria

Media ei ole kansakunnan peili. Kansakunnan on peilattava mitä media kertoo meidän olevan.

Viinahan on ollut kieltolain jälkeen otsikoissa jatkuvasti. Mutta viinan rinnalle media ottaa silloin tällöin uuden teemaongelman, jonka jokaisen suomalaisen on sisäistettävä.

Nyt se on ison maailman mallin mukaisesti pedofilia. En todellakaan hyväksy tätä toimintaa. Mutta en myöskään hyväksy pakkolääkintää. Ennaltaehkäisevää rangaistusta en hyväksy, enkä myöskään mitään kemikaalia elimistöön, mitä joku ei halua. En näe pakkolääkityksen periaatteen takana paljoakaan eroa Yhdysvaltojen myrkkyruiskeiden kanssa. Toinen vain on hieman voimakkaampi ruiske, kuin toinen. Eikä kumpaakaan saa ruiskutettava itse valita.

Nyt on ongelmana se, että missä se pedofiili piileksii? Kun itse olin kouluikäinen, niin aina silloin tällöin joku äijä eksyi koululle ihmettelemään. Joku liimanhaistelija saattoi olla vähän eksyksissä ja joku laitapuolen vanhempi herrasmies yritti talvella päästä lämmittelemään hetkeksi.

Namusedistä puhuttiin ja tuntemattomien matkaan ei saanut mennä. Se riitti. Lapsi ei välttämättä pysty käsittämään määritettä "pedofiili" eikä lapsen tarvitsekkaan. Lasta tulisi pedofiilien lisäksi suojata siltä määreeltä mitä pedofilia sisältää. Namusetä on hyvä määre. Setä, joka on tuntematon, mutta antaa namuja. Jos hänen matkaansa menet, hän voi "tehdä sinulle jotain pahaa, eikä päästä sinua näkemään äitiäsi". Ei lapsen tarvitse osatakkaan määreitä "raiskaus" tai "hyväksikäyttö". Kyllä ne aikuisten termit ajan myötä selkenee sitten kun pään sisällä on työkalut niiden ymmärtämiseen. Yhtälailla lasta saattaa hämmentää pedofilia, kuin moisen määreen opettelu. Toinen vain toista hieman enemmän.

Nyt luin lehdestä, että joku epämääräisempi äijä on ollut jonkun koulun lähellä. Autokin nähty. Tekstiviestirumba lähtenyt, eikä olla vielä edes varmoja kuuluuko auto miehelle vai onko ne eri tapauksia. Eikä edes tietoa mitä se äijä on koululla sekoillut. Yrittikö edes lähennellä ketään vai oliko vain eksyksissä? No pedofiilihan sen on pakko olla. Ja onneksi rekisterinumero on tiedossa, jotta auton omistajankin otsaan saadaan pedofiilileima. Vaikka olisikin varastettu auto.

Ei sillä, kyllähän pedofiliaan tulee puuttua. Mutta tämä nykyajan pedofiliamainoskampanja tuottaa mielestäni vääränlaista tulosta. Pelätään hysteerisesti kaikkia yli 15-vuotiaita miespuolisia henkilöitä jotka sekuntia pidemmäksi aikaa laskevat katseensa kehenkään itseään nuorempaan tai edes uskaltavat mennä sitä lähestymiskiellon viittäsataa metriä lähemmäs alaikäistä.

Ainahan voi ottaa sen perussuomalainen tekopyhän asenteen "jos sillä yhdenkin pelastaa..." Suomalaiset ovat tässä tekopyhyydessä kohta Isoa-Britanniaa edistyksellisempiä. Siellä jokunen vuosi taakseppäin suuri joukko sakinhivutus mielessään meni hakkaamaan erään lääkärin ovea, sillä hän oli kehdannut tämän sairaan viehtymyksensä laittaa oikein metallikohokirjaimin oveensa: Pediatri.

Noh, kyllä yhden henkihieväriin piestyn lastenlääkärin kestää, jos sillä pelastaa yhdenkin lapsen.

Toisaalta minulla ei ole itselläni lasta, joten en tietenkään voi asettua lapsen vanhemman kenkiin. Tokkopa lainaisivatkaan kenkiään. Koska minulla ei ole tätä ajattelukykyä häiritsevää aivovauriota, joka vanhemmille tulee lapsen syntyessä, kykenen ajattelemaan järjellä ja sulkemaan tunteen pois. Osaan laskea myös matemaattisesti. Joudumme antamaan lasten vanhemmille anteeksi heidän järjen vähyyden silloin, kun tunteet ajavat kaiken muun ohi.

Harmi vain, että media ruokkii itseään vanhempien peloilla jotka eivät itse kykene ajattelemaan loogisesti ja se ilmenee juuri mainitsemani hysterian tavoin.

Lisäys 23 Tammikuuta, Iltalehdestä poimittuna:

- Tällaisissa tilanteissa on vaarana erehtyä henkilöstä. Siksi toivonkin, että ihmiset jättäisivät kaikki toimenpiteet poliisille, [rikoskomisario Paavo] Myöhänen vetoaa.
Aivan totta. Tämä oli pääpointtini koko kirjoituksessani.

Ei kommentteja: