torstai 24. tammikuuta 2008

Miksei minun toilailuista kirjoiteta lehdissä?

Luin lehdestä, että pari isompaa poikaa oli heittänyt 7-vuotiaan jäihin! Kauheaa!

No on se. En sitä kiellä. Mutta onko se nyt niin iso asia, että maanlaajuisessa lehdessä puidaan jotain yksittäistä kiusaustapausta?

Itse pikkupoikana otti naamariin urakalla. Eikä siitä kukaan kirjoittanut edes parin rivin juttua paikallislehden mielipidepalstallekkaan.

5-6 vuotiaana olen ollut suljettuna jäiseen lumilinnaan. Pääkaupunkiseudulla kerätään lumet niihin paikkoihin mihin mahtuu ja niistä välillä kasvaa niin isoja kasoja, etten ymmärrä miten niillä traktoreilla saa lumen niin korkealle. Semmoiseen oli rakennettu linna isojen poikien toimesta. Ja syvä vankityrmä, ilmeisesti. Menin katsomaan ja he telkesivät sinne minua suuremmalla lumipallolla ja tilkitsivät sen pallon sen ovensuun eteen. Menivät naureskellen pois, kuulin äänistä. Onneksi se oli kaivonmallinen, että sieltä ihan tunnissa kahdessa sain työnnettyä itseni ylös, kun ne reunat oli varmuuden vuoksi kynttilällä jäädytetty. Miksei tämä tapaus ollut lehdessä?

Jäihin heittely oli arkipäivää. Höh. Mentiin vapaaehtoisestikin leikkimään heikoille jäille.

Eikö tuollakaan toimittajalla ollut oikeasti mitään uutista kirjoitettavana? Vai onko juuri saanut ylennyksen paikallisesta ilmaisjakelulehdestä oikein Iltikseen?

Ei kommentteja: